Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Eylül 2016 - 12:13 Yorum: 0

Taşdelen’den 2016-2017 eğitim öğretim yılı mesajı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2016-2017 eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilere başarılı olmasını dileyerek, "Atatürk'ün...

Taşdelen’den 2016-2017 eğitim öğretim yılı mesajı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2016-2017 eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilere başarılı olmasını dileyerek, "Atatürk'ün yolunda, bilimin ışığında yeni nesiller yetiştirmek hepimizin ortak sorumluluğu ve tarihimize karşı olan görevimizdir. Çankaya Belediyesi olarak çocuklarımıza bilim ve edebiyat kitapları serisi hazırladık. 300 bini aşkın kitap ve kırtasiye seti dağıttık. Geçen yıl 70 okulumuzu yenilemiştik. Bu yıl 88 okulumuzu yeniledik" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, 2016-2017 eğitim öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Taşdelen mesajında, yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılar dileyerek, "Atatürk'ün yolunda, bilimin ışığında yeni nesiller yetiştirmek hepimizin ortak sorumluluğu ve tarihimize karşı olan görevimizdir. Çankaya Belediyesi olarak çocuklarımıza bilim ve edebiyat kitapları serisi hazırladık. 300 bini aşkın kitap ve kırtasiye seti dağıttık. Geçen yıl 70 okulumuzu yenilemiştik. Bu yıl 88 okulumuzu yeniledik. Çocuklarımızın en iyi ortamda yetişmeleri için olağanüstü bir çaba sergiliyoruz. Biliyoruz ki en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu bilinç ve kararlılıkla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşaması bilimle, felsefeyle, edebiyat ve sanatla yetiştireceğimiz kuşaklara bağlıdır. Çocuklarımızın dünyadaki bilimsel gelişmelere katkı sunması, yeni keşifler yapması yine onları nasıl yetiştireceğimize bağlıdır. Bu çerçevede Atatürk'ün gösterdiği yolda ve onun rehberliğinde yürümeye, üretmeye ve çocuklarımız için daha fazla imkan sağlamaya kararlıyız. Sonsuz başarı dileklerimle, bütün öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber