Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 16:48 Yorum: 0

Taşdelen’den açılış öncesi inceleme

ANKARA (İHA) – Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak tesislerde son düzenlemeleri inceleyerek çalışmalar...

Taşdelen’den açılış öncesi inceleme

ANKARA (İHA) – Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak tesislerde son düzenlemeleri inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ekim ayı itibariyle TED-Çankaya Belediyesi Öğrenci Yurdunun açılışını yapan, Zülfü Livaneli Kültür Merkezinin ve Ata Gündüz Bakımevinin temelini atan Belediye Başkanı Alper Taşdelen, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak tesislerde son düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Alper Taşdelen, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında halkın hizmetine sunulacak yeni park, Çankaya Evi, kreş gibi sosyal tesisleri yerinde inceledi.

Yeni sosyal mekanların açılması konusunda büyük bir atak yapan Çankaya Belediyesi, yılbaşına kadar 27 önemli eserin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirecek. Önümüzdeki üç ay içinde açılışı yapılacak tesislerde denetleme yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilk olarak yenilenen Beysukent Çankaya Evi'ni ziyaret etti. Taşdelen, daha sonra Maltepe'de bulunan Umut Parkı ile 6 bin 251 metrekarelik alanıyla bölgenin önemli yeşil alanlarının başında gelen Ördekli Park'taki yenileme çalışmalarını inceledi.

Bayraktar 8 Ekim'de açılıyor

Taşdelen, ilçe genelinde 22 Çankaya Evi ile vatandaşlara sosyalleşme alanı oluşturan ve yüzlerce kurs düzenleyen Çankaya Belediyesi'nin eskimiş binasını yıkarak tamamen yenilediği Emek Çankaya Evi'nde de incelemelerde bulundu.

8 Ekim'de açılışı yapılacak Bayraktar Çankaya Evi'ni de gezen Belediye Başkanı, açılış öncesi son düzenlemelere yönelik bilgi aldı. Binanın üç katını da gezerek sınıfları inceleyen Taşdelen, Cumartesi günü 23. Çankaya Evi olan Bayraktar Çankaya Evi'nin açılışını yapacak.

Açılış öncesi Pony Park'ın son durumunu inceledi

Çankaya Belediyesi, Ankara'ya yeni bir heyecan getirecek Pony Park'ın açılışını 9 Ekim Pazar günü gerçekleştiriyor. Çankaya Park içinde kurulan "Pony Park'ı gezen Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, manej, ahır, dershane ve veli bekleme alanları hakkında bilgi aldı. Tay ve Pony cinsi küçük atların binicilik amaçlı kullanılacağı parkın, 2 bin 500 metrekare alana sahip olduğu belirtildi.

Çankaya Belediyesi, 9 Ekim'de iki park açılışı gerçekleştirecek. Çiğdem Mahallesinde referandum sonucu halkın kararıyla inşa edilen Can Yücel Parkı, saat 12.00'de Pony Park ise saat 14.00'de hizmete açılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber