Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

Taşımalı Eğitim Gören Çocukların Turnuva Heyecanı

Şanlıurfa'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla bu yıl 4.'sü düzenlenen Taşımalı Okullar Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Taşımalı Eğitim Gören Çocukların Turnuva Heyecanı

Şanlıurfa'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla bu yıl 4.'sü düzenlenen Taşımalı Okullar Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Kırsalda yaşayan çocukları sporla buluşturan turnuvada Koçak Ortaokulu şampiyon oldu.

Şenocak Ortaokulu'nun Bahar Şenlikleri kapsamında geleneksel hale getirdiği Taşımalı Okullar Arası Futbol Turnuvası, 16 okulun katılımıyla gerçekleşti. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Koçak Ortaokulu şampiyon oldu. Eleme usulüyle oynanan turnuvada, Ulubağ Ortaokulu ikinci, Kınıklı Ortaokulu ise üçüncü oldu. Turnuva sonunda kupa töreni düzenlendi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, turnuvada dereceye giren takımların oyuncularını tek tek tebrik ederek, katılım belgesi, kupa ve madalyalarını verdi.

"KIRSALDA YAŞAYAN ÇOCUKLAR ÖN PLANDA OLACAK"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Keşküş, imkansızlıklar nedeniyle köylerde spor yapamayan çocuklara yönelik projelerin devam edeceğini belirterek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün imkanlarını sunarken, sosyal açıdan geri kalmış, imkansızlıklar nedeniyle spor yapılamayan kırsal bölgeleri ön planda tutacağız" dedi.

İL MÜDÜRÜ KEŞKÜŞ'E TEŞEKKÜR

Organizasyona öncülük eden Şenocak Ortaokulu Müdürü Güney Aksoy da, Haliliye ilçesinde taşımalı eğitim verilen okulların katılımıyla düzenlenen turnuvaya forma, madalya ve kupa desteğinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş'e teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber