Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 10:25 Yorum: 0

Taşkesenlioğlu, Aziziye’ye çıkarma yaptı

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesinlioğlu, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve teşkilat mensupları ile Aziziye'deki mahallelere çıkarma...

Taşkesenlioğlu, Aziziye’ye çıkarma yaptı

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesinlioğlu, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve teşkilat mensupları ile Aziziye'deki mahallelere çıkarma yaptı.

Milletvekili Taşkesenlioğlu, Aziziye ilçesine bağlı Çiğdemli ve Tebrizcik mahallelerine ziyarette bulunarak, halkla istişare toplantısında bir araya geldi. Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin halka karşı, milli iradeye karşı yapılmış alçak bir girişim olduğunu ifade ederek, "Halkımız her zaman devletinin yanında olmuştur. Bizim de halkımızdan aldığımız bu güçle hareket ettiğimizden kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Aziziye ilçe Başkan'ı Gürbüz Keleş de, "Halkımızın bize vermiş olduğu sorumluluğun farkındayız. Teşkilatımız ile birlikte seçimden seçime değil, her an halkımızın yanındayız. Sizlerin isteklerinin ve sıkıntılarının karşılık bulması bizlerin boynumuzun borcudur." diye konuştu.

Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, mahalle sakinlerinin bayramını kutlayarak, misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

Taşkesenlioğlu, Aziziye’ye çıkarma yaptı

Taşkesenlioğlu, Aziziye’ye çıkarma yaptı

Taşkesenlioğlu, Aziziye’ye çıkarma yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber