Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Eylül 2016 - 12:38 Yorum: 0

Taşkesenlioğlu’ndan Kurban bayramı mesajı

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Taşkesenlioğlu’ndan Kurban bayramı mesajı

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Milletvekili Taşkesenlioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Bayramlar neşe ve sevinç günleridir. Toplumsal birlikteliğin daha derinden yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğu ve coşkusunu milletçe hep birlikte yaşıyoruz. Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, köklü kültürümüzün ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Dünya milletleri arasında bizi farklı kılan bu özelliklerimiz, toplumsal yaşamımızın simgeleşen günlerinden olan bayramlarımızda daha güçlü hissedilmekte ve geleceğe yansımaktadır. Bu gücümüzün zaafa uğramasına, birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla fırsat vermeyecek olan aziz milletimiz, 15 Temmuz'da ortaya koyduğu feraset ve milli duruşla da bu açıdan tüm Dünya'ya bir demokrasi dersi vermiştir. Milli iradenin rehberliğinde bağımsızlık mücadelemizi yöneten ve ülkemize çağ atlatan Hükümetimiz, istikrar ve güvenle Türkiye'yi lider bir ülke konumuna ulaştırmak için değişimin öncüsü olmaya devam etmektedir. Bu duygularla Kurban Bayramı'nın, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyor, terörle mücadelede görev yaparken şühedaya ulaşan güvenlik güçlerimizi, 15 Temmuz'da vatanımız ve milletimiz için şahadet şerbetini içen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber