Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 21 Şubat 2019 - 15:08 Yorum: 0

Taşköprü’de “Sıfır Atık” bilgilendirme toplantısı yapıldı

Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın "Sıfır Atık" projesi kapsamında Kastamonu İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince Taşköprü ilçesinde bilgilendirme...

Taşköprü’de “Sıfır Atık” bilgilendirme toplantısı yapıldı

Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın "Sıfır Atık" projesi kapsamında Kastamonu İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince Taşköprü ilçesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Taşköprü Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Taşköprü ve Hanönü ilçelerinde bulunan tüm kamu kurumlarının amir ve yetkilileri katıldı. Toplantıda konuşan Kastamonu İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Şube Müdürü Ali İhsan Biçer tarafından verilen eğitimde sıfır atığın öneminde bahsedilerek Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın entegre çevre bilgi sistemine sıfır atık veri girişlerinin nasıl yapıldığı anlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber