Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 10:48 Yorum: 0

Taşova'da doğalgaz çalışmaları

AMASYA (AA) - Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ilçeye doğalgaz getirme çalışmalarında son noktaya gelindiğini söyledi.Öztürk, belediye yetkilileri, BOTAŞ Samsun Bölge Baş Mühendisi...

Taşova'da doğalgaz çalışmaları

AMASYA (AA) - Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ilçeye doğalgaz getirme çalışmalarında son noktaya gelindiğini söyledi.

Öztürk, belediye yetkilileri, BOTAŞ Samsun Bölge Baş Mühendisi Mustafa Babul, AKSA/TAMDAŞ Amasya Bölge Müdürü Mustafa Karabacak, BOTAŞ kamulaştırma sorumlusu Süleyman Üstünsalih ve teknik ekibin hazır bulunduğu heyetin, ilçenin Boğatamı mevkisinde incelemelerde bulunduğunu belirtti.

Doğalgaz çalışmalarının ilk ve en önemli aşaması olan ilçedeki RMSA doğalgaz dağıtım yerinin belirlendiğini aktaran Öztürk, "Belirlenen yer ile ilgili yetkililer gerekli teknik çalışmaları yapacaklar. İnşallah bir aksilik olmazsa kısa zaman içinde gerekli sözleşmeler yapılacak ve halkımızın özlemle beklediği, hayatımızı önemli ölçüde kolaylaştıracak, çevre ve hava kirliliğini ortadan kaldıracak doğalgaz çalışmaları başlamış olacaktır. Emeği geçen tüm yetkililere şimdiden şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber