Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Taşova'da kadınlar ağaç dikti

AMASYA (AA) - Taşova ilçesinde Orman İşletme Şefliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ağaç dikme etkinliği düzenlendi.Süleyman Bursalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde...

Taşova'da kadınlar ağaç dikti

AMASYA (AA) - Taşova ilçesinde Orman İşletme Şefliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

Süleyman Bursalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde düzenlenen etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Boraboy Orman İşletme Şefi Jülide Saday, yaptığı konuşmada, "Kadının ilerlemesi sosyal adaletin bir şartı olmakla birlikle sadece bir kadın sorunu değildir. Bu konu, sürdürülebilir, adil ve kalkınmış bir toplumu inşa etmenin tek yolu olup, politik, sosyal, ekonomik, kültürel ve çevresel güvenliği başarmanın da ön koşuludur. Demokrasisi ileri bir toplum için kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk gibi alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabiliyor olmaları dolayısı ile büyük önem taşımaktadır. Tüm bunların farkındalığını en üst düzeyde yaşadığımız bu günlerde bizler nefesin oksijensiz düşünülmeyeceği gibi kadının yok sayıldığı bir toplumun da düşülmeyeceği kanısındayız" dedi.

Konuşmanın ardından kadınlar dağıtılan fidanları okul bahçesine dikti.

Programa Kaymakam Emin Kaymak, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, Taşova Orman İşletme Şefi Cengiz Duman, Destek Orman İşletme Şefi Bayram Akkaş, daire amirleri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber