Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Taşova'da nevruz kutlaması

AMASYA (AA) - Taşova ilçesinde Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında nevruz kutlandı.Yeşilırmak İlkokulu'nda düzenlenen program İstiklal Marşı'nın okunmasıya başladı.Okul...

Taşova'da nevruz kutlaması

AMASYA (AA) - Taşova ilçesinde Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında nevruz kutlandı.

Yeşilırmak İlkokulu'nda düzenlenen program İstiklal Marşı'nın okunmasıya başladı.

Okul Müdürü Mustafa Yolaçan yaptığı konuşmada, "Bayram birlikte sevinme, neşelenme ve eğlenme demektir. Bayramlarımız karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün, ulusça bir arada kardeşçe barış içinde yaşama arzusunun, dayanışma ve yardımlaşma duygularının coştuğu sevinç ve kıvanç dolu günlerimizdir. Nevruz, bütün bu güzel duygular yanında yeni ve umut dolu günleri, baharı, bolluk ve bereketi müjdeleyen bir bayram, bir şenlik günüdür" dedi.

Şiirlerin okunması, yarışmaların yapılmasının ardından örste demir dövüldü, nevruz ateşi yakıldı.

Kutlamaya, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber