Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

Taşova'da THK Model Uçak Kursuna katılanlara belgeleri verildi

AMASYA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Taşova Şubesi tarafından açılan model uçak kursuna katılan kursiyerlere belgeleri verildi.THK Taşova Şubesi eğitmeni Süleyman Güngör, şube olarak 9...

Taşova'da THK Model Uçak Kursuna katılanlara belgeleri verildi

AMASYA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Taşova Şubesi tarafından açılan model uçak kursuna katılan kursiyerlere belgeleri verildi.

THK Taşova Şubesi eğitmeni Süleyman Güngör, şube olarak 9 - 13 Mart tarihleri arsında düzenledikleri model uçak kursuna 11 kişinin katıldığını belirtti.

Güngör, "Düzenlenen bu kurslarımızda tüm malzemeler ücretsiz olarak şubemiz tarafından karşılanmıştır. Düzenlediğimiz bu kurslardaki amacımız  vatandaşlarımıza havacılığı  sevdirmek ve benimsetmektir" dedi.

Kursu başarı ile bitiren 11 kursiyere kurs bitirme belgeleri verilirken Güngör, "THK Taşova Şubesi olarak talep olması halinde kurslarımız devam edecektir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber