Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 31 Temmuz 2022 - 15:13 Yorum: 0

Taştaş ve Bakır ailesinin mutlu günü

İhlas Haber Ajansı (İHA) Arguvan Muhabiri Ramazan Taştaş'ın oğlu Mustafa Taştaş ile Büşra (Bakır) Taştaş evlendi.

Taştaş ve Bakır ailesinin mutlu günü

İhlas Haber Ajansı (İHA) Arguvan Muhabiri Ramazan Taştaş'ın oğlu Mustafa Taştaş ile Büşra (Bakır) Taştaş evlendi.

Öğretmen evinde yapılan bir törenle dünya evine giren Şırnak'ta adliyede katiplik yapan Mustafa Taştaş ile Siirt 112 Çarı Merkezinde çalışan Büşra Taştaş'ın mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı.

Ramazan Taştaş, düğün programında kısa bir konuşma yaparak, "Bugün bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, buralara kadar gelen tüm misafirlerimize her iki aile adına teşekkür ediyorum" dedi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak da, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan beyin selamlarını getirdim. Başkanımız Selahattin Gürkan bey, yoğun programlarından dolayı bu düğün törenine katılamamıştır. Bu gün burada birlikte hayatlarını birleştiren her iki gencimize ömür boyu Allah-u Teala dan mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber