Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Eylül 2016 - 15:13 Yorum: 0

Tat Bakliyat, WorldFood Istanbul Fuarı’nda

Tat Bakliyat Genel Müdürü Tuba Memiş, 24. WorldFood Istanbul Fuarı'nın sektör açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu tür fuarlar, sektör...

Tat Bakliyat, WorldFood Istanbul Fuarı’nda

Tat Bakliyat, 24. WorldFood Istanbul Fuarı'na katıldı.

Tat Bakliyat Genel Müdürü Tuba Memiş, 24. WorldFood Istanbul Fuarı'nın sektör açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu tür fuarlar, sektör profesyonellerine yeni pazarlara ulaşmaları açısından yurt içi ve yurt dışı iş birliği fırsatları sunuyor. Ayrıca fuara ziyaretçilerin ilgi göstermesi açısından çeşitli aktiviteler düzenleniyor. Yurt dışı misafirlerin her geçen sene arttığını görüyoruz ve bu sayede ihracatın artmasını bekliyoruz" dedi.

Tat Bakliyat olarak böylesine önemli bir fuarda bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Memiş, "Biz şirket olarak fuarların sektörlerin gelişim göstermesi adına büyük önem taşıdığının farkındayız. Yurt içinde ve yurt dışında bu tarz önemli fuarlara mümkün olduğunca katılım göstermek istiyoruz. 24. WorldFood Istanbul Fuarı'nın da hem markamıza hem de sektör temsilcilerine büyük katkıları olacağı görüşündeyim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber