Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Ağustos 2016 - 11:18 Yorum: 0

Tatil merkezinde bombalı baskına polis engeli

İzmir'in Çeşme ilçesinde, üzerilerinde ve araçta 5 adet tabanca ve 2 adet el bombası bulunduran 4 kişi polis ekiplerince yakalanırken şüpheliler çıkarıldıkları...

Tatil merkezinde bombalı baskına polis engeli

İzmir'in Çeşme ilçesinde, üzerilerinde ve araçta 5 adet tabanca ve 2 adet el bombası bulunduran 4 kişi polis ekiplerince yakalanırken şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. İddiaya göre, iki grup arasında daha önce meydana gelen olayla ilgili şüphelilerin intikam almak için Çeşme'ye geldikleri, burada polis yakalamasaydı baskın yapacakları belirtildi.

Geçtiğimiz 15 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında, Ilıca Mahallesi 5077 Sokak üzerinde, uygulama yapan Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri durumundan şüphelendikleri bir aracı durdu. Aracın içerisinde bulunan Ş.D. (30), E.E. (37), V.A. (35) ve S.H. isimli şahısların yapılan üst aramalarında 5 adet tabanca, bu tabancalara ait şarjörler ve toplam 254 fişek bulunması üzerine şahıslar yakalandı. Araçta yapılan aramada ise aracın gizli bölmesine saklanmış 2 adet taarruz tipi el bombası ve 198 adet fişek ele geçirildi.

Polise itiraf etti

S.H. hakkında yapılan incelemede şahsın ibraz ettiği ehliyetin sahte olduğu gerçek kimliğinin ise K.D.(28) olduğu tespit edildi. E.E. ise polise verdiği ifadesinde, Sarallar grubunun mensubu 2 kişi tarafından Sedat Şahin'in adamı olarak bilinen Harun Eeryılmaz'ın 2005 yılında öldürüldüğü ve Saralların tatil amaçlı Çeşme'de olduklarını öğrenmeleri üzerine intikam almaya geldiklerini söylediği ileri sürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.E., Ş.D., V.A. ve K.D. isimli şahıslar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber