Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 02 Temmuz 2016 - 10:58 Yorum: 0

Tatil yolu çileye döndü

9 Günlük bayram tatilini Ege bölgesindeki tatil beldelerinde geçirmek isteyenler, Cuma akşamından itibaren yollara döküldü.

Tatil yolu çileye döndü

9 Günlük bayram tatilini Ege bölgesindeki tatil beldelerinde geçirmek isteyenler, Cuma akşamından itibaren yollara döküldü. Çanakkale iskelelerinde geceden başlayan feribot kuyruğu, kilometrelerce uzadı. Uzayan kuyruğa sıcak hava da eklenince, tatil yolu çileye döndü.

İstanbul ve Trakya'daki illerden Ege ve Akdeniz bölgesinde geçirmek üzere yola çıkan tatilciler, Çanakkale'de feribot kuyrukları oluşturdu. Gece başlayan yoğunluk, gündüz artarak devam etti. Gelibolu, Eceabat ve Kilitbahir iskelelerinde, kilometrelerce uzayan kuyruklar oluştu. Çanakkale boğazında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş, Gelibolu-Lapseki, Eceabat-Çanakkale ve Kilitbahir-Çanakkale arasındaki hatlarda feribotlarını saatsize çevirdi. Doldur-boşalt yöntemiyle çalışan feribotlar, tatilcileri karşı kıyıya taşıyor. Buna rağmen, kuyruğun uzunluğu her geçen saat artmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber