Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 10 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

Tatilciler Antalya sahillerini doldurdu

9 günlük Kurban bayramı tatilinin ardından tatilciler Antalya'ya gelmeye devam ediyor.

Tatilciler Antalya sahillerini doldurdu

9 günlük Kurban bayramı tatilinin ardından tatilciler Antalya'ya gelmeye devam ediyor. Antalya'ya gelen turistlerin en çok uğradığı yer ise, dünyaca ünlü Konyaaltı sahili oluyor.

Hava sıcaklığının 30-32 dereceleri bulduğu Antalya, 9 günlük kurban bayramı tatilinin en gözde kenti oldu. Kurban bayramı tatili nedeniyle binlerce vatandaş tatillerini yazdan kalma günlerin yaşandığı Antalya'da geçirmeye başladı. 9 gün sürecek kurban bayram tatiline gelenler, soluğu denizde aldı. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nin belirli noktaları tıklım tıklım doldu. Kimisi denize girdi, kimisi güneşlenmeyi tercih etti.

"Tatilciler sıcak havadan çok memnun"

Isparta'dan bayram tatilini geçirmek için Antalya'ya geldiğini ifade eden Fahri Sümer, "Isparta'da karasal iklim var. Burası öyle değil burası çok güzel. Merkez çok sıcak ama sahil gayet güzel. Tatil için bir hafta daha buradayım" dedi.

"Bayram tatili ikinci balayıları oldu"

Bir ay önce evlenen ve ikinci balaylarını geçirmek üzere Antalya'ya geldiklerini dile getiren Merve ve Anıl Yavuz çifti, "kısa bir tatil sürecimiz var. Onu da en iyi Antalya'da değerlendirebilirdik o yüzden buraya geldik. Akrabalarımız da var burada bizim için iyi bir tatil oluyor. Eskişehir'de olmayan denizi burada bulduk. Su ve şehrin insanları çok güzel. Antalya'da tatile Eylül ayında gelinirmiş bunu anladık. Antalya'yı seviyoruz. Antalya ile Eskişehir arasında çok fark var. Eskişehir çok soğuk ama burası sıcak ve güzel. Biz bir haftadır buradaydık yarın döneceğiz. Bayramı Eskişehir'de ailelerimizle beraber geçireceğiz. Bir ay önce evlendik. Antalya'da ikinci balayımızı yaşıyoruz diyebiliriz. Bizim için çok iyi ve güzel oldu" şeklinde konuştular.

Zonguldak'tan geldiklerini belirten Necmettin ve Hatice Arda çifti ise "Eşim ile birlikte Zonguldak'tan geldik. Orada bu mevsimde denize girmek çok zor. Onun için bayram tatilimizi Antalya'da geçirmeye karar verdik. Geldik ve bayram sonrası geri döneceğiz. Suyun sıcaklığı ve hava çok güzel Antalya'da. Bayramdan sonra geri döneceğiz" diye konuştular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber