Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 12 Eylül 2014 - 16:16 Yorum: 0

“Tatilde Öğreniyorum, Eğleniyorum” kursları tamamlandı

“Tatilde Öğreniyorum, Eğleniyorum” adı altında açılan kurslarda başarılı olan öğrencilere sertifikaları verildi.

“Tatilde Öğreniyorum, Eğleniyorum” kursları tamamlandı

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen ve Halk Eğitim Merkezi’nin katkıları ile yaz tatili kapsamında “Tatilde Öğreniyorum, Eğleniyorum” adı altında açılan kurslarda başarılı olan öğrencilere sertifikaları verildi.

Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda verilen bağlama, ebru, seramik, resim, piyano,  gitar ve bez bebek kursuna yaklaşık 50 öğrenci katıldı.

Kervansaray’da düzenlenen sertifika töreninde konuşan Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mercan Sarı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda Halk Eğitim Merkezi’nin katkıları ile birçok alanda yaz tatili kapsamında açılan kurslara öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yaz tatili kapsamında açılan kursların sona erdiğini söyledi. Sarı, Başkan Gürkan’ın Kervansaray’ı sanatsal çalışmaların merkezi haline getirdiğini belirterek, “2014 Yılında Battalgazi Belediye Başkanımızın talimatıyla Battalgazi Kervansaray Kültür ve Sanat Merkezi’nde tatile girmiş olan öğrencilerimize “Tatilde Öğreniyorum ve Eğleniyorum” projesi kapsamında kurslar düzenledik. Bunlar bilindiği gibi sürekli devam eden kurslarımızdan ebru, hat, minyatür, müzik ve seramik gibi diğer alanında açılan kurlarımıza öğrencilerimiz kayıt yaptırdılar. Çok güzel bir dönem geçirdiler. Hem eğlenerek, hem sosyal yönlerini güçlendirerek, hem de bilgi ve becerilerini geliştirerek sanatla tanışmış oldular. Bugünde okulların açılmasına doğru son gün sertifika töreni hazırladık. Öğrencilerimiz ve aileleri ile birlikte eğlensinler diye buraya davet ettik. Başarılı olduğumuza inanıyorum, çünkü çocuklarımız sokakta çok kötü alışkanlıklarla buluşmak ve onları tanımak yerine sanatla buluşuyorlar ve burada sosyal yönlerini geliştiriyorlar. Arkadaşlık ortamları oluyor, güzel bir yaz dönemi geçirdiklerine inanıyorum. Belediye Başkanımızın bu ince düşüncesi ve sanata vermiş olduğu önemden dolayı da hepimiz adına teşekkür ediyor ve minnet duyuyoruz” dedi.

ETİKETLER: Battalgazi Belediyesi
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber