Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Eylül 2016 - 19:08 Yorum: 0

Tatilin vazgeçilmesi lunapark eğlence tutkunlarının mekanı oldu

Kurban bayramı dolayısıyla özel indirimler uygulayan ahi lunaparkı, adrenalin tutkunlarının ve çocuklarının akınına uğradı.

Tatilin vazgeçilmesi lunapark eğlence tutkunlarının mekanı oldu

Kurban bayramının Kırşehir'de eğlence adresi Ahi Lunaparkı oldu.

Kurban bayramı dolayısıyla özel indirimler uygulayan ahi lunaparkı, adrenalin tutkunlarının ve çocuklarının akınına uğradı. Kamikaze, gondol, balerinde adrenalin tutkunları eğlenirken, çocuklar da trambolin, elma kurdu, uçak ve şişme oyun gruplarında, eğlencenin tadını çıkartıyor.

Özel güvenlik sistemlerinin de uygulandığı park alanında çocuklar eğlenirken aileleri de çay bahçelerinde güvenle sohbet edebildiğini söyleyen lunapark yetkilileri, "Oluşturduğumuz park alanı ve sunduğumuz güvenlik, ailelerin birinci tercihi oldu. Adrenalin tutklunları geç saatlere kadar eğlenirken aileleri de sohbet etme imkanını buluyor. Park alanımızda her geçen gün güvenlik tedbirlerini arttırırken eğlence de son noktayı yaşatmaya çalışıyoruz."dedi.

Ahi lunapark'ta gondol, balerin, çarpışan arabalar, dönme dolap, kamikaze,trambolin ve şişme oyun grupları yer alıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber