Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 03 Nisan 2015 - 13:23 Yorum: 0

Tatlıcıdaki ilginç hırsızlık güvenlik kamerasında

MERSİN (AA) – Mersin'in Tarsus ilçesinde bir tatlıcı dükkanında içinde para olan kutunun çalınma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.Alınan bilgiye göre, İnönü Bulvarı...

Tatlıcıdaki ilginç hırsızlık güvenlik kamerasında

MERSİN (AA) – Mersin'in Tarsus ilçesinde bir tatlıcı dükkanında içinde para olan kutunun çalınma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, İnönü Bulvarı Kleopatra Kapısı yakınlarındaki bir tatlıcı dükkanın sahibi, bir süre başından ayrıldığı tezgahının arkasındaki içi para dolu kutunun yerinde olmadığını gördü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Görüntülere yansıyan hırsızlık olayında, akşam saatlerinde iş yerine gelen zanlı çevresini bir süre kontrol ettikten sonra tezgahtan aldığı tatlıyı yiyor. İş yeri içini de kontrol eden zanlı daha sonra uzaklaşıyor.

Bir süre sonra tekrar dükkana gelen zanlı, yine çevresini kontrol edip, uzaklaşıyor. Yaklaşık 15 dakika süren olayda, yeniden iş yerine gelen zanlı bu sefer tezgahın arkasında duran para dolu kutuyu alıp ayrılıyor.

Polis ekipleri zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber