Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Temmuz 2014 - 13:28 Yorum: 0

Tatvan Belediyesinin parke çalışmaları

BİTLİS (AA) - Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin çeşitli noktalarında parke çalışması yürütüyor.Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Fettah...

Tatvan Belediyesinin parke çalışmaları

BİTLİS (AA) - Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin çeşitli noktalarında parke çalışması yürütüyor.

Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Fettah Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde gerçekeleşen yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmalarının, Karşıyaka Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada devam ettiğini söyledi.

Öncelikli hedeflerinin kötü durumda olan ve halk tarafından yoğun bir şekilde kullanılan sokakları parkelemek olduğunu belirten Aksoy, şöyle konuştu:

"Şimdilik sadece halkımızın yoğun bir şekilde kullandığı ve çok kötü durumda olan sokaklarımıza parke ve asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Belirtilen sokaklarda, ilk etapta 36 bin metrekare parke taşı döşemeyi düşünüyoruz. Parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarımız belirli sokak ve caddelerde devam edecek. Yaptığımız yolların kalıcı ve uzun yıllar halkımıza hizmet edebilir bir şekilde olmasına da büyük önem veriyoruz. Sokaklardaki çalışmaları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız. Önümüzdeki sene başlıyacağımız altyapı projesinden sonra ilçedeki tüm sokak ve caddelerde yapacağımız parke ve asfaltlama çalışmaları sonucunda, ilçemizi alt ve üst yapısıyla modern, çağdaş bir görünüme kavuşturmayı planlıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber