Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 06 Ağustos 2020 - 14:43 Yorum: 0

Tatvan’da korona virüs denetimi

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda 81 ilde gerçekleştirilen denetimler kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde de eş zamanlı olarak korona...

Tatvan’da korona virüs denetimi

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda 81 ilde gerçekleştirilen denetimler kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde de eş zamanlı olarak korona virüs salgını ile ilgili uygulama yapıldı.

Kontrollü sosyal hayat döneminde "Sağlık için, hepimiz için" sloganıyla gerçekleştirilen denetimler kapsamında ilçe genelindeki iş yerleri tek tek denetlendi. Denetimlerde hem kurallara uyulup uyulmadığı kontrol edildi hem de kurallara uyulması konusunda gerekli uyarılarda bulunuldu.

Kurum amirlerinin de katılım sağladığı denetimlerde ayrıca kurallara uymadığı tespit edilen iş yerlerine cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Tatvan’da korona virüs denetimi

Tatvan’da korona virüs denetimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber