Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Nisan 2018 - 16:08 Yorum: 0

Tatvan’da resim sergisi açıldı

Bitlis'in Tatvan Dumlupınar Ortaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal, Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde "Kukladan yaşamlar" isimli resim sergisi...

Tatvan’da resim sergisi açıldı

Bitlis'in Tatvan Dumlupınar Ortaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal, Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde "Kukladan yaşamlar" isimli resim sergisi açıldı.

Tatvan'daki bir AVM'nin zemin katında sergilenen resim sergisinin açılışı İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini keserek serginin açılışını yapan Kaymakam Özkan, daha sonra davetlilerle birlikte sergiyi gezdi. Sergide beğeniye sunulan resimlerle ilgili okul yöneticilerinden bilgi alan Kaymakam Özkan, serginin hayırlı olmasını dileyerek, başarı dileklerini iletti. Öğrenciler tarafından bin bir emekle yapılan bir birinden özel ve güzel resimlerin yer aldığı sergi 23 Nisan Pazartesi gününe kadar ziyarete açık kalacak.

Tatvan’da resim sergisi açıldı

Tatvan’da resim sergisi açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber