Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Türkiye 26 Mayıs 2018 - 00:43 Yorum: 0

Tatvan’da şehit ve gazi yakınlarına yönelik iftar yemeği verildi

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı tarafından ilçedeki şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine yönelik verile iftar yemeğine...

Tatvan’da şehit ve gazi yakınlarına yönelik iftar yemeği verildi

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı tarafından ilçedeki şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine yönelik verile iftar yemeğine katıldı.

Tatvan ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçedeki bir restoranda verilen iftar yemeği kapsamında şehit aileleri, gazi ve gazi aileleriyle bir araya gelen Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleriyle birlikte hem iftarlarını açtı hem de sohbet etti. İftar sonrası kısa bir selamlama konuşması yapan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, katılımlarından ötürü şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine teşekkürlerini iletti. Şehit aileleri, gazi ve gazi aileleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kaymakam Özkan, kapılarının her zaman şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine sonuna kadar açık olduğunu dile getirdi.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ise düzenlenen iftar yemeğinin aynı bir anlam taşıdığını ifade ederek, "Mübarek ramazan ayının rahmeti bereketi üzerinize olsun diyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan bu mübarek ramazan ayında bu güzel iftar sofrasına çocuklarıyla, aileleriyle birlikte buraya gelen bizlere onur veren şeref veren şehit ve gazi ailelerine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Onlar bu memleket, millet ve vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin emanetleri bizlere emanet olan ailelerinin de bizlerde çok ayrı bir yeri var. Tatvan Kaymakamlığının öncülüğünde burada olmanızın da yine ayrı bir anlam taşıyor birliğe beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde rahmeti ve bereketi bol ramazan ayı içerisinde böyle bir programda bir araya gelmekte ayrı bir anlam ifade diyor." Dedi.

"Ekonomide ve döviz operasyonu ile bu millete diz çöktürmeye çalışıyorlar"

Ülkenin kritik bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Vali Ustaoğlu, "Yüz yıldır ülkemize ve milletimize diz çöktüremeyen güçlerin bu kez de ekonomi ve döviz üzerinden bir operasyonla diz çöktürmeye çalışıyorlar. Yedi düvelin bizlere diz çöktürmeye çalıştığı bu Anadolu coğrafyasında bunu başaramayanlar son 10 yıl içinde gezi süreci ile başlayan 17-25 Aralık ile devam eden 15 Temmuz ile adeta artık bu işi hallederiz diyenler, bunu başaramayanlar son hamleyi bu kez ekonomi üzerinden, döviz üzerinden bir operasyonla bu millete diz çöktürmeye çalışıyorlar. Ama bizler bir olduğumuz sürece, bizler diri olduğumuz sürece, bizim kardeşliğimiz devam ettiği sürece kimse ne bu memlekete nede bu millete diz çöktüremezler. İnşallah memleketimizin üzerinden hesap yapanların hesapları tutmayacağı gibi bayrağımızda göklerde dalgalanmaya devam edecektir. Bu coğrafya çok sıkıntılar çok acılar çekti. İşte burada bulunan 300'ün üzerinde şehit ailemiz yakınlarını bu memleket, bu bayrak, bu vatan için feda etti. Şu anda nasıl bir ruh ve kararlılıkla gece gündüz demeden mücadele ediliyorsa bundan sonra da bu mücadele kararlılıkla devam edecektir. Şehitlerimiz müsterih olsun ruhları şad olsun. Bu coğrafya da hesabı olanlar bir kez daha hüsrana uğrayacaklar biz buna inanıyoruz. Bu vesile ile bir kez daha bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyor, bu memleket için canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, aramızda gazilerimiz var, gazilerimize de acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Düzenlenen iftar yemeği sonrası Kaymakam Özkan ile birlikte masaları tek tek dolaşan Vali Ustaoğlu, şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerinin hal ve hatırını sorarak sohbet etti. Kaymakam Özkan ve Vali Ustaoğlu ayrıca programa katılan şehit ve gazi yakınlarının çocuklarına ise hediyeler dağıttı.

Düzenlenen iftar yemeğine Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Kaymakam Mehmet Ali Özkan, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tamer Atay, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Başar, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Tercan, İlçe Emniyet Müdürü Tulga Uyar, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş, Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Karaman, kamu kurum amirleri, ilçemizdeki şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları katıldı.

Tatvan’da şehit ve gazi yakınlarına yönelik iftar yemeği verildi

Tatvan’da şehit ve gazi yakınlarına yönelik iftar yemeği verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber