Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Nisan 2018 - 09:43 Yorum: 0

Tatvan’da “Tanıtım Günleri” toplantısı

Bitlis Valiliği öncülüğünde 10–13 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan "Bitlis tanıtım günleri" ile ilgili Tatvan ilçesinde istişare...

Tatvan’da “Tanıtım Günleri” toplantısı

Bitlis Valiliği öncülüğünde 10–13 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan "Bitlis tanıtım günleri" ile ilgili Tatvan ilçesinde istişare toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Mehmet Ali Özkan başkanlığında Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda, ilçenin tanıtımı için neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı neticesinde Tatvan Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Tatvan Ziraat Odası, Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden oluşan kurum ve odaların tek çatı altında birleşerek tanıtıma tam destek vermesi ve tanıtım ekibinin oluşturularak, gerekli hazırlıkların tamamlanması kararlaştırıldı.

Toplantı sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, daha öncesinde İstanbul Maltepe'de düzenlenen tanıtım günlerinde ilçenin en iyi şekilde tanıtıldığını anımsatarak, Ankara'da da bu tanıtımın en üst seviyede yapılabilmesi için hazırlık çalışmalarının startının verildiğini söyledi. Tanıtım günleri için ilçe olarak diğer kurum ve odalarla birlikte hummalı bir çalışma yürütüleceğini kaydeden Kaymakam Özkan, Ankara'da ilçeyi her yönüyle en iyi şekilde tanıtmayı hedeflediklerini ifade etti.

Tanıtım günleri süresinde ilçenin mutfağını, tarihini, kültürünü, turizmini ve diğer değerlerini her yönüyle en iyi şekilde tanıtacaklarını vurgulayan Kaymakam Özkan, şimdiden herkesi tanıtım günlerine davet etti.

Kaymakam Mehmet Ali Özkan başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Fettah Aksoy, TATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ecvet Avcı, Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Naim Artıkboğa, Tatvan Ziraat Odası ve Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Şefik Kızılca, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Halis Başaran katıldı.

Tatvan’da “Tanıtım Günleri” toplantısı

Tatvan’da “Tanıtım Günleri” toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber