Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Nisan 2022 - 16:43 Yorum: 0

Tatvan’daki park ve bahçelerde bakım çalışması

Bitlis'in Tatvan Belediyesi, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yeşil alanlarda onarım çalışmalarına başladı.

Tatvan’daki park ve bahçelerde bakım çalışması

Bitlis'in Tatvan Belediyesi, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yeşil alanlarda onarım çalışmalarına başladı.

Tatvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte peyzaj düzenleme, temizlik, çim serme, budama, bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Sürdürülen çalışmalarla ilçe genelindeki park ve bahçelerde çimleme, peyzaj düzenleme, bakım ve onarım yapılıyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, amaçlarının yeşil alanları arttırarak vatandaşlara daha kaliteli ve temiz yaşam alanları sunmak olduğunu vurguladı. Geylani, "Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte ilçe sınırlarımız içerisindeki yeşil alan ve parklarımızda temizlik ve bakım çalışmalarına hız verdik. Bu çalışmalarla amacımız, vatandaşlarımızın ortak kullanımına açık olan tüm alanları temiz, sağlıklı ve düzenli bir hale getirmektir. Görev süremiz içerisinde yaptığımız planlı yeşil alan çalışmalarıyla ilçemizdeki yeşil alanları arttırdık. Atıl durumdaki arazileri yeşil alan olarak kazandırdık. Karatay Parkımızı hizmete açtık. Bölgemizin en büyük mesire alanını yapıyoruz. Millet bahçemizin yapımına da bu sezon başlayacağız. Bu projelerimiz tamamlandığında ilçemizdeki yeşil alan metrekaresini iki katına çıkarmış olacağız. Son olarak hizmet yapmak kadar onu korumakta çok önemlidir. Vatandaşlarımızdan bu alanlarımıza sahip çıkmalarını ve korumalarını istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber