Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

Tavas’ta 7 mahalle yeni içme suyu sistemiyle buluşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas ilçesindeki 7 mahallenin yararlanacağı 2 bin metreküplük içme suyu deposu ile 1 adet sondaj kuyusu çalışmasını...

Tavas’ta 7 mahalle yeni içme suyu sistemiyle buluşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas ilçesindeki 7 mahallenin yararlanacağı 2 bin metreküplük içme suyu deposu ile 1 adet sondaj kuyusu çalışmasını tamamladı. Proje kapsamındaki mahallelerde 40 bin metre içme suyu isale hattı döşeyen DESKİ, bölgede 1 adet içme suyu sondaj kuyusu daha açacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü kent genelindeki tüm ilçe ve mahallelerde yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tavas ilçesinin Solmaz, Medet, Altınova, Çiftlikköy, Sofular, Ebecik ve Çalıköy mahallelerinde yaptığı incelemelerde bulundu.

40 bin Büyük bir hızla sürdürülen proje dahilinde Solmaz Mahallesi'nde yapılan ve Medet, Altınova, Çiftlikköy, Sofular, Ebecik ile Çalıköy mahallelerinin de yararlanacağı 1 adet 2 bin metreküplük içme suyu depo çalışması ile 1 adet içme suyu sondaj kuyusu açma çalışması tamamlandı. Söz konusu 7 mahalleyi kapsayan 40 bin metre içme suyu isale hattı döşeme çalışmalarına da devam eden DESKİ, bölgede 1 adet içme suyu sondaj kuyusu daha açacak.

Denizli'de kent merkezi ve ilçelerin modern alt yapı ağıyla örüldüğünü kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Tavas ilçemizdeki projemiz bittiğinde, 7 mahallede yaşayan hemşehrilerimiz hak ettikleri nitelikte bir içme suyu sistemine kavuşacak. Ayrıca bakım onarım maliyetlerinden ve zamandan tasarruf sağlayacağız. Bölgemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber