Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 19 Ekim 2019 - 12:33 Yorum: 0

Tavşanlı MYO’da Oryantasyon Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda üniversiteye yeni başlayan öğrencilere yönelik, Tavşanlı'ya ve Üniversitemize uyumlarını...

Tavşanlı MYO’da Oryantasyon Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda üniversiteye yeni başlayan öğrencilere yönelik, Tavşanlı'ya ve Üniversitemize uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla oryantasyon etkinliği düzenlendi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 15 Temmuz Şehitler Külliyesi Konferans Salonu'nda yapılan programa akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Sunumda Öğr. Gör. Eren Gül tarafından okulun fiziki olanakları, dersler ve sınavlarda dikkat edilmesi gereken konular, kurumsal internet ve e-posta, DPÜ Mobil ve Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) konularında bilgiler verildi. Etkinliğin son bölümünde öğrenciler, Üniversite ve Meslek Yüksekokulu hakkında merak ettikleri konularla ilgili bölüm başkanlarına sorular sordular.

Tavşanlı MYO’da Oryantasyon Etkinliği

Tavşanlı MYO’da Oryantasyon Etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber