Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Tavşanlı'da ilk kez omurilik tümör ameliyatı gerçekleştirildi

KÜTAHYA (AA) - Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde ilk kez omurilik tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.Beyin Cerrahı Op. Dr. İlker Özhan, ameliyat hakkında yaptığı...

Tavşanlı'da ilk kez omurilik tümör ameliyatı gerçekleştirildi

KÜTAHYA (AA) - Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde ilk kez omurilik tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.

Beyin Cerrahı Op. Dr. İlker Özhan, ameliyat hakkında yaptığı açıklamada, şu anda il ve üniversite hastanelerinde yapılabilen, ameliyatın başarıyla tamamlanarak, hastanın sağlığına kavuştuğunu bildirdi.

Hastanenin yeni binasıyla birlikte yeni imkanlara da kavuştuğunu belirten Özhan, "Ancak üniversite hastanelerinde yapılabilen operasyonu, 69 yaşında boyun ve sağ kolda ağrı ve uyuşma şikayetiyle gelen hastamızda gerçekleştirdik. Hastamızda, omurilik tümörü teşhis ettik. Yeni hastanemizdeki imkanlarla, daha önce yapamadığımız bu operasyonu, Tavşanlı'da il kez gerçekleştirdik. Hastamız, sağlığına kavuştu" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber