Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Tavşanlı'da Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı

KÜTAHYA (AA) - Tavşanlı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Kaymakam Numan Hatipoğlu başkanlığında encümen üyeleriyle bir araya geldi.Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen...

Tavşanlı'da Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı

KÜTAHYA (AA) - Tavşanlı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Kaymakam Numan Hatipoğlu başkanlığında encümen üyeleriyle bir araya geldi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Hatipoğlu, 4 köyde gerekli 50 metreküp su depolarının ihalelerini yapacaklarını söyledi.

Şenlik, Öksüzler, Kozluca ve Gümüşgölcük köylerinde yapacakları depoların ihalelerini  açık ihale usulüne göre yapacaklarını belirten Hatipoğlu, "Bütün çalışmalarımız son derece şeffaf toplumun denetimi ve hukukun denetimi içinde açık bir şekilde gerçekleşmektedir. Tavşanlı köylerinde gelen bütçelerle hizmetler sürüyor. Köylerimizi daha yaşanılır kılmak daha sağlıklı hala getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber