Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Ocak 2021 - 10:58 Yorum: 0

Tavşanlı’da uyuşturucu operasyonu

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde polisin yaptığı operasyonda durdurulan araçta ve içerisinde bulunan şahıslar üzerinde yapılan aramada, 9.97 gram metamfetamin...

Tavşanlı’da uyuşturucu operasyonu

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde polisin yaptığı operasyonda durdurulan araçta ve içerisinde bulunan şahıslar üzerinde yapılan aramada, 9.97 gram metamfetamin ve 1.42 gram bonzai ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Bursa'dan Tavşanlı ilçesine A.Y isimli şahsın araç ile uyuşturucu madde getireceği bilgisi elde edildi. Bunun üzerine harekete geçen Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Büro Amirliği Ekiplerince Harmancık-Tavşanlı güzergahı üzerinde durdurulan bahse konu araçta ve içerisinde bulunan A.Y., S.D., F.B. ve E.K. isimli şahıslar üzerinde yapılan aramada, 9.97 gram metamfetamin ve 1.42 gram bonzai ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.Y. ve araç içerisinde bulunan diğer şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber