Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 13:28 Yorum: 0

Tavşanlı’ya 3. etap sanayi sitesi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yapılacak olan 3. etap sanayi sitesi için protokol imzaları atıldı.

Tavşanlı’ya 3. etap sanayi sitesi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yapılacak olan 3. etap sanayi sitesi için protokol imzaları atıldı.

İlçedeki Küçük Sanayi Sitesi'nde Tavşanlı Belediyesi ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası işbirliğiyle 214 adet sanayi dükkanı inşa edilecek.

Tavşanlı'da Küçük Sanayi Sitesi'nde ilk 2 etap yetersiz geldiği için 3. etap için çalışmalar başladı. Tavşanlı Belediyesi ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası işbirliğiyle 214 adet yeni sanayi dükkanı inşa edilecek.

Tavşanlı Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yasin Demirci de, "Odamız ve Belediye arasında esnafa hizmet noktasında elbirliği ile hareket başladı. Belediyemiz, mevcut sanayimizin yolları, altyapısı konusunda çalışma yürütüyor. Odamız da Belediye'den işyeri karşılığında arsa aldı. Çalışmalar da Aralık ayında başlayacak olup, temel atma töreni 2. etabın kura çekimleri ile birlikte yapılacak. Sanayi sorunları ile ilgili Odamız ve Belediye arasında esnafımıza hizmet noktasında önemli bir işbirliği içindeyiz. Bu konuda bize, esnafımıza yardım için söz veren ve desteklerde bulunan Belediye Başkanımıza şahsım ve esnafım adına teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin sonucunda, Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi'ni bölgemizde her konuda örnek gösterilecek bir seviyeye getireceğiz. Öte yandan, bölgemizde olmayan, bilişim teknolojileri iş eğitim merkezi (CNC tezgahlara operatör yetiştiren okul) binamızı da yapıyoruz. Okulla ilgili girişimleri de Gümrük Bakanlığı nezdinde Esnaf Genel Müdürlüğü ile yapacağız" dedi.

3. etap proje de hayata geçtiğinde küçük sanayi sitesindeki dükkan sayısı yaklaşık bine ulaşacak. (Tİ - EFE)

Tavşanlı’ya 3. etap sanayi sitesi

Tavşanlı’ya 3. etap sanayi sitesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber