Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:45 Nijerya’da şiddetli yağışlarda hapishane hasar aldı: 118 mahkum kaçtı15:44 Başkan Akın su ve Sürdürülebilirlik zirvesinde konuştu15:43 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na bisikletçiler Didim’de karşılandı15:42 Erciş’te TYP kuraları çekildi15:41 Hutbede yapılan duaya tepki gösteren genç, Atatürk’e hakaretten 3 yıl 9 ay...15:39 Aynı yolda yine kaza: 1 yaralı15:39 Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan: “Sözler tutulsun, mülakat kaldırılsın”15:37 Ermenilerin 1915’te çıkardığı olaylarda Diyarbakır’da 120 civarında yönetic...15:37 Geleceğin hemşireleri beyaz üniformalarına kavuştu15:35 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Genç araştırmacılarımız ve girişimcileri...15:35 Memur-Sen Genel Başkanı’na maaş sorusu: “Cumhurbaşkanı maaşından kaç kat fa...15:35 Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmalarında ödüller sahiplerini...15:34 Diyarbakır’da günlük 150 bin metrekarelik yeşil alanda çalışma yürütülüyor15:34 Pursaklar Belediyesi’nden okul bahçelerinde çevre düzenlemesi15:33 Karacabey’de çocuklar zabıta oldu15:32 Bora Kaplan’ın avukatı: “Kaplan kerpetenle diş çekti diyorlar, olacak iş de...15:31 Kars 36 Spor Kelkit maçı hazırlıklarını sürdürüyor15:29 Başkan Tetik’ten ’Bahara Merhaba’ konserine davet15:28 Diyarbakır’da vektörlere karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor15:27 Tarih Derneği ve Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
23 Nisan
Güncel 18 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Tayini çıkan müdürü, aşıklar yolcu etti

ARDAHAN (AA) - Samsun'a tayin olan Ardahan Dernekler Müdürü Sıddık Alagöz, Ardahanlı halk ozanlarının söyleşileriyle yolcu edildi.Samsun İl Dernekler Müdürlüğü'ne tayin olan Alagöz için...

Tayini çıkan müdürü, aşıklar yolcu etti

ARDAHAN (AA) - Samsun'a tayin olan Ardahan Dernekler Müdürü Sıddık Alagöz, Ardahanlı halk ozanlarının söyleşileriyle yolcu edildi.

Samsun İl Dernekler Müdürlüğü'ne tayin olan Alagöz için tarihi kongre binasında görevliler tarafından bir uğurlama programı düzenlendi.

Programa, Vali Yardımcıları Deniz Pişkin ile Muharrem Coşgun'un yanı sıra halk ozanları ve İl Dernekler Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Burada konuşan Pişkin, Alagöz ile çalıştıkları süre zarfında çok güzel işler yaptıklarını belirterek, "Bugün burada da görüldüğü gibi giderken de güzel bir faaliyete imza attı. Halk ozanlarımız, aşıklarımız kendisi için bir araya gelmiş ve kendisi için çalıyorlar, söylüyorlar. Bu kültürümüzü en güzel şekilde yaşatmaya çalışıyorlar. Aşıklık kültürümüzün önemini ifade ediyorlar. Çok güzel bir program oldu, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Programda aşıklar, "Artvin Şavşat ana yurdun / biraz Ardahan'da durdun / bizlere de hizmet verdin / git Samsun'a güle güle / devlet tayinin onadı / sanki bizleri sınadı / aşıkların kol kanadı / git Samsun'a güle güle" dizeleriyle Alagöz'ü uğurlarken, Alagöz'de aşıklara "Sizleri özleyeceğim / hüznümü gizleyeceğim / belki yoldan sızlayacağım / gel Samsun'a güle güle" diye karşılık verdi.

Program ikramla sona erdi.

ETİKETLER: Ardahan , tayin , aşıklar
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber