Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yaşam 25 Nisan 2015 - 11:25 Yorum: 0

Tayyip pişmanlığı

Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi nedeniyle, 16 yıl önce doğan ikizlerine ‘Recep Tayyip' ve 'Tayyip Erdoğan' adını veren vatandaş şimdi çok pişman. O isimleri değiştirmek için dava açıyor

Tayyip pişmanlığı
MAĞDURKEN SEVMİŞTİ
 
Her insanın pişmanlıkları olabilir. Ancak Malatyalı ayakkabıcı İsmail Özer, çok farklı bir pişmanlık yaşıyor. Hayran olduğu Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanıyken okuduğu şiir nedeniyle 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. İkizleri 12 Mart 1999’da doğan Özer, hapse atılan Erdoğan’a olan sevgisinden dolayı, çocuklarına “Recep Tayyip” ve “Tayyip Erdoğan” adlarını verdi. Hapse girip çıkan Erdoğan, yıllarca başbakanlık yaptı.


 
OY VERDİĞİNE DE PİŞMAN 
 
2004’te ikizleri ziyaret eden Erdoğan, altın taktı. Daha sonra sünnet törenlerine bile katıldı. Özer de, Erdoğan’ın vefat eden annesi için evde mevlid okuttu. Ancak zamanla durumlar çok değişti. Bu süreçte işsiz kalan Özer, Erdoğan’a oy verdiğine de, çocuklarına onun adını koyduğuna da çok pişman oldu. Bugün Cumhurbaşkanı olan Erdoğan’ı yaşadığı sefaletin sorumlusu gören Özer, çocuklarının ismini değiştirme kararı aldı. Dava açmaya hazırlanıyor. 



DAVA HARCINI YATIRAMADI

İsim değişikliği talebiyle Nüfus Müdürlüğü’ne giden İsmail Özer’e, bunun için dava açması gerektiği söylendi. 900 liralık harç bedelini temin edebilirse dava açacak.

UFUK KÖROĞLU
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber