Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası19:21 Bakan Işıkhan: "Sandık güvenliği bizim için çok önemli"19:16 Edirne’de terör operasyonu: 13 gözaltı19:11 Bakan Işıkhan: "Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız"
Sami Er
Türkiye 10 Aralık 2018 - 17:33 Yorum: 0

Tazeoğlu: “Sevenlerim merak etmesinler, çok iyiyim”

Çanakkale'nin Biga ilçesinde kaza geçiren ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu, kaza ve sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Çok şükür bir şeyim...

Tazeoğlu: “Sevenlerim merak etmesinler, çok iyiyim”

Çanakkale'nin Biga ilçesinde kaza geçiren ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu, kaza ve sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Çok şükür bir şeyim yok şimdi. Sevenlerim merak etmesinler. Çok iyiyim, verilmiş sadakam varmış. Onların duasıyla ayakta kaldım" dedi.

Biga Belediyesi tarafından 2.'si düzenlenen kitap fuarına katılan ve İstanbul'a dönmek için yola çıkan yazar Kahraman Tazeoğlu'nun içinde bulunduğu Berkay Üçüncü idaresindeki 34 KN 7074 plakalı otomobil, Karabiga kavşağında Yunus Emre Üzülmez'in kullandığı 17 LL 245 plakalı araçla çarpıştı. Kazada otomobilin içinde bulunan sürücü ve Tazeoğlu yaralandı.

Biga Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Tazeoğlu, kazayla ve sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Biga'ya kitap fuarına geldik. Çok güzel de bir fuar oldu. Fuar dönüşü de İstanbul'a doğru yola çıktığımızda birden bire kavşakta sağ taraftan gelen bir araç hızla bizim aracımıza vurdu. Araç savruldu ve biz tarlaya uçtuk. 4-5 takla attı araç. Neyse ki hava yastıkları açılmıştı. Sonra arabanın içerisinden çıkarttılar, gerisini hatırlamıyorum. Hastaneye getirdiler. İlk olarak beyin tomografisi çekildi, başımda bir ağrı vardı çünkü. Müşaade altına alındım. Neyse çok şükür bir şeyim yok şimdi. Sevenlerim merak etmesinler. Çok iyiyim, verilmiş sadakam varmış. Onların duasıyla ayakta kaldım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber