Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ağustos 2016 - 11:13 Yorum: 0

TBMM Başkan Vekili Aydın’dan AGC’ye ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem ve beraberindeki heyet, Adıyaman...

TBMM Başkan Vekili Aydın’dan AGC’ye ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem ve beraberindeki heyet, Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini (AGC) ziyaret etti.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve cemiyet yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile aziz Türk milletimiz meydanlara indi. 2'inci emre kadar meydanları bir an olsun terk etmeyen, aziz Türk milletimiz tek ses, tek yürek oldular. 79 milyon Türk vatandaşı darbecilere karşı dik durdu. Hainlere gereken dersi aziz milletimiz vermiştir.

Meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımız tüm Dünya'ya gereken dersi vermiştir. Bu millet arkamızda olduğu sürece yılmayacağız, yıkılmayacağız onlarla birlikte dik duracağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya ise "AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Darbecilere karşı milletimiz gereken dersi verdi. Adıyaman'da 7'den 70'e herkes meydanlardaydı. Bizlerde Gazeteciler Cemiyeti olarak meydanları asla boş bırakmadık. Dünya Türk milletinin bu dik duruş karşısında gereken dersi aldı. Birlik ve beraberliğimizden güç ve kuvvet doğdu. Birlik ve beraberliğimizi Allah'ın izniyle kimse bozamayacaktır" diye konuştu.

TBMM Başkan Vekili Aydın’dan AGC’ye ziyaret

TBMM Başkan Vekili Aydın’dan AGC’ye ziyaret

TBMM Başkan Vekili Aydın’dan AGC’ye ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber