Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 18 Mayıs 2022 - 16:24 Yorum: 0

TBMM Başkanı Başkanı Şentop Şuşa’yı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan temasları dahilinde Karabağ'daki Şuşa kentini ziyaret etti.

TBMM Başkanı Başkanı Şentop Şuşa’yı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan temasları dahilinde Karabağ'daki Şuşa kentini ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Mustafa Şentop, başkent Bakü'de gerçekleştirilen Ekonomik İş Birliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (EİTPA) 3. Genel Konferansı'nın ardından Karabağ'ı ziyaret etti. Başkan Şentop, Ermenistan işgalinden kurtarılan, Azerbaycan'ın "kültür başkenti" Şuşa şehrini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Şuşa'daki Cıdır Ovası, Şuşa Kalesi ve şehir meydanı gibi tarihi ve kültürel yerleri gezen Şentop, ziyaretinin ardından Azerbaycan'dan ayrılmak üzere Fuzuli Uluslararası Havalimanı'na doğru hareket edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber