Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mayıs 2016 - 20:38 Yorum: 0

TBMM Başkanı Kahraman Van’da

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'in eşi Sayime Ergezen'in cenaze törenine katıldıktan sonra Ankara'ya gitmek...

TBMM Başkanı Kahraman Van’da

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'in eşi Sayime Ergezen'in cenaze törenine katıldıktan sonra Ankara'ya gitmek üzere geldiği Van'da Valiliği ziyaret etti.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde ikamet eden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'in eşi Sayime Ergezen'in cenaze törenine katılmak üzere Bitlis'e giden TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Van'ın Çaldıran ilçesinde PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Murat Sarıgül'ün ailesini ziyaret ettikten sonra Van'a geldi. Helikopterle Van'a gelen TBMM Başkanı Kahraman Van Valiliğini ziyaret etti. Burada polis mangasıyla karşılanan TBMM Başkanı Kahraman, daha sonra Valilik şeref defterini imzaladı. Van Valiliği çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan TBMM Başkanı Kahraman, "Bayındırlık eski Bakanı Zeki Ergezen beyin hanımın cenazesi için geldim. Bu vesile ile çok sevdiğim Van'ımızı da ziyaret ettim. Van'ı öteden beri sever ve gelir giderim. Değerli valimize bize ev sahipliği yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Van'a selamlar saygılar. Bütün Türkiye'me selamlar ve saygılar" dedi.

Daha sonra Hastane Caddesi üzerinde bulunan Birlik Vakfı Van Şubesini ziyaret eden TBMM Başkanı Kahraman, burada vakfın yöneticileriyle bir araya geldi. Kahraman burada yaklaşık olarak yarım saat süren görüşmenin ardından Van'dan ayrılmak üzere Ferit Melen Havalimanına geçti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber