Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 29 Ağustos 2016 - 23:43 Yorum: 0

TBMM Başkanı Kahraman’ın Che Guevara’yla ilgili sözlerine ilişkin açıklama

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Che Guevara'yla ilgili sözlerine ilişkin yapılan açıklamada, Kahraman'ın gençlere Küba sosyalist devriminde yer alan...

TBMM Başkanı Kahraman’ın Che Guevara’yla ilgili sözlerine ilişkin açıklama

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Che Guevara'yla ilgili sözlerine ilişkin yapılan açıklamada, Kahraman'ın gençlere Küba sosyalist devriminde yer alan bir şahsın değil tarihimizdeki binlerce kahraman ve önderin örnek alınabileceğini tavsiye ettiği kaydedildi.

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kahraman'ın 28 Ağustos tarihinde Rize'nin Fatih Sultan Mehmet Han tarafından fethedilişinin 555. yılı dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinliklerine katıldığı hatırlatılarak, Kahraman'ın söz konusu toplantıda yapmış olduğu konuşmaya ilişkin bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine açıklama yapılması zarureti hasıl olduğu ifade edildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sayın Kahraman tarafından gerçekleştirilen konuşmada, Küba sosyalist devriminde yer alan bir şahsın değil, kendi milli değerlerimizi özümsemiş, ülkemizin müreffeh ve barış dolu aydınlık geleceğinin teminatı olan gençlerimize, tarihimizdeki binlerce kahraman ve önderin rol model olarak örnek alınabileceği ve takip edilebileceği tavsiye edilmiştir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber