Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 08 Nisan 2020 - 17:38 Yorum: 0

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İran Meclis Başkanı Ali Laricani le görüştü

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavisi devam eden İran Meclis Başkanı Ali Laricani'yi telefonla...

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İran Meclis Başkanı Ali Laricani le görüştü

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavisi devam eden İran Meclis Başkanı Ali Laricani'yi telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şentop, Laricani ile görüşmesine ilişkin, "Sayın Laricani'ye geçmiş olsun ve şifa dileklerimi ilettim. Kendisi sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini söyledi" dedi.

İran Meclisi Kültür ve Halkla İlişkiler Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Meclis Başkanı Laricani'nin Kovid-19 testinin pozitif çıktığı ve karantinaya alınarak tedavisine başlandığı aktarılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber