Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:30 8. kattan düşen 1.5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti23:26 "Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı" coşku ile kutlandı23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi22:08 Kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
Siyaset 18 Nisan 2022 - 21:08 Yorum: 0

TBMM Başkanı Şentop gazetecilerle buluştu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "İstiklal Savaşımız esnasında adeta bir "basın savaşı" da yaşanmıştır. Esasen bu dönem...

TBMM Başkanı Şentop gazetecilerle buluştu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "İstiklal Savaşımız esnasında adeta bir "basın savaşı" da yaşanmıştır. Esasen bu dönem İstanbul eksenli mütareke basınının büyük milletimizi yok olmuş, çaresiz göstermeye çalışan yalan haberleriyle, Ankara merkezli Anadolu basınının milletimizin istiklale yönelik kararlı iradesini duyuran gerçek haberlerinin savaşıdır" dedi.

TBMM Başkanı Şentop, TBMM Tören Salonu'nda gazetecilerle buluştu. Şentop, Ankara gündeminin millet tarafından yakından takip edildiğini belirterek, "Sizler de Ankara gündemini ve burada meydana gelen gelişmeleri doğru ve hızlı bir şekilde milletimizin bilgisine arz ediyorsunuz. Göreviniz son derece kutsal ve önemli. Bu söylediğim husus nezaketen söylenmiş değildir; bizatihi gerçekliğini tarihi olaylar ve gelişmelerle ispatlamış bir mevzudur. Basınımızın İstiklal Savaşı sırasında Anadolu ve Ankara'daki, hatta Meclisimizdeki gelişmeleri doğru ve cesaretle yazması, yayınlaması neticesinde bu milletin "Ya istiklal ya ölüm" nidasının bütün dünyada nasıl yankılandığını unutmak mümkün değildir. İstiklal Savaşımız esnasında adeta bir "basın savaşı" da yaşanmıştır. Esasen bu dönem İstanbul eksenli mütareke basınının büyük milletimizi yok olmuş, çaresiz göstermeye çalışan yalan haberleriyle, Ankara merkezli Anadolu basınının milletimizin istiklale yönelik kararlı iradesini duyuran gerçek haberlerinin savaşıdır" dedi.

Mütareke basınının işgalci emperyalistlerin yalan propagandalarını sözde "haber", "makale" olarak pazarlayıp milletin istiklalden ümidini kesmesi için gösterdiği çabaya karşın Anadolu'daki basın emekçilerinin milletin sesi olarak verdikleri mücadeleyi "savaş" kelimesi dışında izah etmenin mümkün olmadığını belirten Şentop, "Mehmetçik cephede, tüfeğiyle, kanıyla, canıyla savaşırken basın mensuplarımız da hiç şüphesiz kalemleriyle, gazetecilik namuslarıyla düşmana ve onun sesi olan mütareke basınına karşı savaştılar. Basın mensuplarının yaptıkları görevin ehemmiyetini daha yakın zamanda 15 Temmuz darbe teşebbüsü esnasında da yaşadık. Darbecilerin tankla, helikopterlerle basın kurumlarına operasyonlar düzenledikleri, yalan haberlerle bu milletin iradesini kırmaya çalıştıkları o meşum gecede cesur gazetecilerin, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere milletin iradesini temsil eden siyasetçilerin sesi olmaları ve buna binaen milletimizin demokrasiye ve iradesine gösterdiği yüksek bağlılık sayesinde darbe teşebbüsü akamete uğratılmıştır. Bu bakımdan milletimizin seçtiği siyasetçilerle arasındaki doğru haber alışverişinin kaynağı sizlersiniz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber