Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 18 Ekim 2021 - 23:58 Yorum: 0

TBMM Başkanı Şentop: “Mahkemenin nasıl karar vereceğini söylemek büyük bir haddini bilmezliktir”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 10 ülkenin büyükelçiliğinin Osman Kavala ile ilgili açıklamasına tepki göstererek, "Mahkemenin...

TBMM Başkanı Şentop: “Mahkemenin nasıl karar vereceğini söylemek büyük bir haddini bilmezliktir”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 10 ülkenin büyükelçiliğinin Osman Kavala ile ilgili açıklamasına tepki göstererek, "Mahkemenin nasıl karar vereceğini söylemek büyük bir haddini bilmezliktir" dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ABD, Almanya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İsveç, Kanada, Norveç ve Yeni Zelanda büyükelçiliklerinin Gezi davasında 4 yıldır tutuklu yargılanan iş adamı Osman Kavala'nın serbest bırakılması çağrısına tepki gösterdi. Şentop, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'de "devam eden dava" hakkında TBMM'de soru sormak ve görüşme yapmak bile anayasa tarafından yasaklanmışken, mahkemenin nasıl karar vereceğini söylemek başka ülkelerin büyükelçilerinin hakkı değildir; büyük bir haddini bilmezliktir. İşinize bakın" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber