Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Ağustos 2020 - 23:28 Yorum: 0

TBMM Başkanı Şentop : “Türkiye, pek çok ülkede olduğu gibi Lübnan halkına da el uzatacaktır”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen patlamaya ilişkin, "Türkiye, pek çok ülkede olduğu...

TBMM Başkanı Şentop : “Türkiye, pek çok ülkede olduğu gibi Lübnan halkına da el uzatacaktır”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen patlamaya ilişkin, "Türkiye, pek çok ülkede olduğu gibi Lübnan halkına da el uzatacaktır" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen patlamaya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Şentop "Beyrut'ta yaşanan yıkıcı patlamanın sebebi kesinleşmese de maalesef çok sayıda ölü ve yaralı var. Yaralanan iki vatandaşımıza ve Lübnan halkına geçmiş olsun diyor, yaraların tez zamanda sarılmasını diliyorum. Türkiye, pek çok ülkede olduğu gibi Lübnan halkına da el uzatacaktır" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber