Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Siyaset 30 Kasım 2020 - 13:53 Yorum: 0

TBMM Başkanı Şentop ve Bakan Gül Konya’da cenazeye katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Daire Başkanı Halil...

TBMM Başkanı Şentop ve Bakan Gül Konya’da cenazeye katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Daire Başkanı Halil Koç'un babasının cenaze namazına katıldı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç'un babası İsmet Koç'un cenaze namazına katılmak için Konya'ya geldi. Parsana Cami'sinde kılınan öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına TBMM Başkanı Şentop ve Bakan Gül'ün yanı sıra; HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç ve yakınları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe belediye başkanları, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Vefat eden İsmet Koç'un cenazesi Parsana Camisi'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığında toprağa verildi.

TBMM Başkanı Şentop ve Bakan Gül Konya’da cenazeye katıldı

TBMM Başkanı Şentop ve Bakan Gül Konya’da cenazeye katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber