Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Nisan 2022 - 18:18 Yorum: 0

TBMM Başkanı Şentop’un vefat eden koruma polisi Amasya’da defnedildi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un koruma ekibinde yer alan ve yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden polis memuru Emrullah Çarıklı, memleketi...

TBMM Başkanı Şentop’un vefat eden koruma polisi Amasya’da defnedildi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un koruma ekibinde yer alan ve yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden polis memuru Emrullah Çarıklı, memleketi Amasya'nın Hamamözü ilçesinde toprağa verildi.

Yakalandığı ilik kanseriyle 15 ay mücadele ettikten sonra İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası polis memuru Emrullah Çarıklı'nın (34) Türk bayrağına sarılı naaşı, Amasya'nın Hamamözü ilçesine bağlı Dedeköy'e getirildi. TBMM Başkanı Şentop'un da katıldığı törende ikindi vakti cenaze namazı kılınan Çarıklı, Dedeköy mezarlığında toprağa verildi. Çarıklı'nın yakınlarına başsağlığı dileyen Şentop, "Biz 10 yıldan fazla bir zaman beraber çalıştık. En uzun süre çalıştığımız arkadaşlarımızdan birisiydi. İyi bir insandı. Temiz, ahlaklı, güvenilir bir insandı. Cenab-ı Hak rahmetiyle muamele eylesin" diye konuştu.

Törene Çarıklı'nın ailesinin yanı sıra Amasya Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Amasya Milletvekilleri M. Levent Karahocagil ve Hasan Çilez, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, diğer yetkililer, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber