Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Siyaset 24 Kasım 2016 - 00:38 Yorum: 0

TBMM eski Başkanı Şahin, öğretmenlerle bir araya geldi

TBMM eski Başkanı Mehmet Ali Şahin, "Öğretmenlerimiz çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayan hamurkarlar gibidir" dedi.

TBMM eski Başkanı Şahin, öğretmenlerle bir araya geldi

TBMM eski Başkanı Mehmet Ali Şahin, "Öğretmenlerimiz çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayan hamurkarlar gibidir" dedi.

TBMM eski Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabüklüler Vakfı'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği eğitim sistemi ve TEOG konulu sohbet toplantısına katıldı. Toplantıya Şahin'in yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin ve çok sayıda davetli katıldı. Gerçekleştirilen programda davetlilere konuşma yapan Şahin, "Muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için ki cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedefidir, mutlaka çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek zorundayız. Çocuklarımızı sadece bilgiyle mücehhez hale getirmeyeceğiz, bu çocuklar bu bilgiyi nerede ve nasıl kullanacaklar, asıl önemli olan odur. O alanda da bakanlık olarak ciddi çalışmalar yapılıyor" şeklinde konuştu.

"Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan gerçek aktörler öğretmenlerimizdir"

Çocukların geleceğe hem fikren hem de bedenen en iyi hazırlanmasında en büyük aktörün öğretmenler olduğunu kaydeden Şahin, "Enstrüman çalmak benim hep arzu ettiğim halde bir türlü başarılı olamadığım bir meziyettir. Maalesef sadece ıslık çalabiliyorum, bunun dışında bir enstrüman çalabilmeyi çok arzu ederdim. Çocuklarımız bir de sportif faaliyetler içinde olmalılar yani gençlerimiz geleceğe hem bedenen, hem de fikren en iyi şekilde hazırlanmalı. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan gerçek aktörler öğretmenlerimizdir. Öğretmenler hamurkar gibidir. Öğretmenlerimiz çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayan hamurkarlar gibidir. Öğretmenlerimizi hiçbir zaman unutmamalıyız, onlara sahip çıkmalıyız öğretmenlerimizin sosyal ve ekonomik yönden daha rahat şartlarda çalışabilmeleri için önemli adımlar atıldı ama bunlar yeterli değildir. Onların özlük haklarını da elimizden geldiği kadar geliştirmeye mecburuz" ifadelerini kullandı.

Şahin'in konuşmasını tamamlamasının ardından programa katılan emektar öğretmenlere plaket takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber