Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 12 Aralık 2017 - 17:33 Yorum: 0

TBMM Genel Kurulu’nda tartışma

Türkkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında tartışma çıktı.

TBMM Genel Kurulu’nda tartışma

Türkkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında tartışma çıktı.

TBMM Genel Kurulu'nda 2018 bütçe görüşmeleri devam ediyor. CHP İzmir milletvekili Musa Çam, konuşmasında 17-25 Aralık tarihinde çıkan kayıtlardan bahsetti.

Bunun üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı şunları kaydetti:

"Buradaki bir çeteden, bunun alçakça girişimlerinden, bu çerçevede yapmış olduğu yargılamalardan bahsettiniz, bunu hepimiz biliyoruz. Peki, aynı çetenin 17-25 Aralık darbe girişimi sırasında halk tabanı olmadığı için kendisine yandaş kendisiyle ittifak edebilecek çevreler bulmak amacıyla ortaya attığı birtakım malzemeleri kullanmak bir ahlak ve vicdan sorunu değil mi Musa Bey?"

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile CHP milletvekilleri arasında, CHP İzmir milletvekili Musa Çam'a verilecek süre konusunda tartışma yaşandı. Bunun üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Aydın'dan söz istedi. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, oturuma ara verdi.

AK Parti Uşak milletvekili Alin Tunç, CHP grup Başkanvekili Özel'e yönelik olarak, "Hep sen mi konuşacaksın" ifadelerini kullandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise "Ben senin ne mal olduğunu biliyorum. Seninle beş aydır konuşmuyorum" şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine Tunç, Özel'in üzerine koşarak gitti. Tunç'u CHP milletvekilleri engelledi.

Oturum başladığında ise, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AK parti milletvekilinin fiili saldırıya geçtiğini belirterek, milletvekillerinin engellemeleri sonucu saldırının gerçekleşmediğini ifade etti.

Bostancı, milletvekillerinin birbirlerine karşı nezaketle davranmaları gerektiğini söyleyerek, nezakete dikkat ederek çalışmaları gerektiğine işaret etti.

Özel, Tunç ile iyi ilişkileri olduğunu söyleyerek, "Daha önce yaşanan bir gerginlik sırasında "seni çok yanlış tanımışım. Bir daha seninle görüşmem" diyerek, bir daha görüşmediğim biridir" ifadelerini kullandı.

Özel, "Ben senin ne mal olduğunu biliyorum" demenin "Ben seni tanıyorum" anlamına geldiğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber