Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 18 Aralık 2014 - 15:48 Yorum: 0

TBMM İnsan Hakları Alt Komisyonu, Hatay'da

HATAY (AA) - TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Cezaevi Alt Komisyonu üyeleri, Hatay E Tipi Kapalı Cezaevi'nde inceleme yaptı.Komisyon üyesi AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner,...

TBMM İnsan Hakları Alt Komisyonu, Hatay'da

HATAY (AA) - TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Cezaevi Alt Komisyonu üyeleri, Hatay E Tipi Kapalı Cezaevi'nde inceleme yaptı.

Komisyon üyesi AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, cezaevi önünde gazetecilere, komisyona iletilen dilekçelerle ilgili inceleme yapmak için geldiklerini söyledi.

Dilekçelerde bazı şikayetlerin aktarıldığını belirten Matiner, "Bu şikayetleri yerinde incelemek üzere buradayım. Zaten cezaevi komisyonu olarak hemen her ildeki cezaevlerini dolaşıp, incelemede bulunuyoruz. Bugün de inceleme yapacağız. Varsa eksiklikleri, sıkıntıları raporlaştıracağız. Bunların giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağız" diye konuştu.

Komisyonda yer alan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da gazetecilerin, sosyal medyadaki açıklamalarıyla gündeme gelen "Fuat Avni"nin kim olduğu sorusuna, "İktidar bunu bilmiyorsa bunu ben nasıl bilirim? Ancak çok çok 'Fuat Avni benim' diyebilirim" cevabını verdi.

Açıklamaların ardından üyeler, cezaevinde inceleme yaptı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber