Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 26 Kasım 2014 - 13:43 Yorum: 0

TBMM Soma Maden Facialarını Araştırma Komisyonu

Komisyon Başkanı Alaboyun:

TBMM Soma Maden Facialarını Araştırma Komisyonu

TBMM (AA) - TBMM Soma Maden Facialarını Araştırma Komisyonu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, komisyonun Soma'daki maden faciasıyla ilgili hazırladığı raporun 8 Aralık Pazartesi günü Meclis Başkanlığı'na sunulacağını kaydetti.

Komisyon, Soma maden facialarına ilişkin taslak raporu görüşmek üzere toplandı.

Toplantıda, üyelerin talepleri doğrultusunda, Soma A.Ş'den alınan kömürün Türkiye Kömür İşletmeleri'ne maliyeti ve kaça satıldığı konularının da raporda yer almasına karar verildi.

Komisyon Başkanı Alaboyun, Soma'daki maden faciasıyla ilgili oluşturulan komisyonun hazırladığı raporu 8 Aralık'ta Meclis Başkanlığı'na sunacağını bildirdi.

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören de 4-5 Aralık tarihlerinde İstanbul'da uluslararası "Madenlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı ve Sergisi" düzenleneceğini belirterek, komisyona konferansa gidilmesini önerdi.

Komisyonun çalışma süresi 24 Kasım Pazartesi günü itibariyle sona ermişti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber