Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ağustos 2022 - 11:44 Yorum: 0

TBMM’de grubu bulunan partilerin il başkanlarına bilgilendirme yapıldı

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde TBMM'de grubu bulunan...

TBMM’de grubu bulunan partilerin il başkanlarına bilgilendirme yapıldı

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerin il başkanlarıyla bir araya geldi.

Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yiğitbaşı'nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gurubu bulunan AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti'nin il başkanları katıldı. Toplantıda Vali Yiğitbaşı, bu sene 100. yılını kutlanacak olan Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinliklerinin hazırlıklarıyla ilgili il başkanlarıyla değerlendirmelerde bulundu. Görüş ve önerilerin değerlendirdiği toplantıda ayrıca yapılacak çalışmalar hakkında il başkanlarına bilgi verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber