Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 14 Aralık 2018 - 00:53 Yorum: 0

TBMM’de terör tartışması

TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri devam ediyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bütçe ile ilgili konuşmasını bitirdikten sonra Cumhuriyet Halk Partisi...

TBMM’de terör tartışması

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terör tartışması çıktı.

TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri devam ediyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bütçe ile ilgili konuşmasını bitirdikten sonra Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Özkoç söz aldı. Özkoç, konuşmasında Adalet Bakanı Gül'ü ve AK Parti grubunu terör konusunda hedef aldı. Bunun üzerine AK Parti milletvekilleri Özkoç'a tepki gösterdi. TBMM Başkanvekili Mithat Sancar oturuma ara verdi. Ara verdikten sonra da AK Parti-CHP milletvekilleri arasındaki tartışma devam etti. Her iki tarafın milletvekillerinin birbirlerini sakinleştirmesinden sonra tartışma sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber