Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

TCDD Hatboyu Projesinde sona gelindi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Fidan, sona doğru yaklaşan "TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı...

TCDD Hatboyu Projesinde sona gelindi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Fidan, sona doğru yaklaşan "TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı Kapalı Kesit Üzeri Peyzaj Yapım İşi Projesini" inceledi.

TCDD ve yüklenici firma yetkililerinden de yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Karacan ve Fidan'a, yaklaşık 10 milyon TL yatırımla 21 bin 788 metrekare toplam uygulama, 8 bin 750 metrekare yeşil alana sahip 150 tane yapraklı, 350 tane de ibreli ağaç ve toplam 16 bin 500 tane çalı grubundan ağacın dikildiği bilgisi verildi. Hatboyu alanında bulunan vatandaşlarla ve çevresindeki esnafla sohbet ederek proje hakkındaki fikirlerini soran Milletvekili Karacan, "Vatandaşlarımız, Eskişehir'e kazandırılan bu proje için hükümetimiz, ilgili Bakanlığımız, TCDD ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, esnafımız projenin caddeye hareket getirdiğini ve Eskişehir ekonomisine katkı sağlayacağını söylüyor, onların memnuniyeti ise bizim için en büyük mutluluk" şeklinde konuştu.

TCDD Hatboyu Projesinde sona gelindi

TCDD Hatboyu Projesinde sona gelindi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber